دسر

طرز تهیه گلت انجیر فوق العاده خوشمزه و متفاوت

آشپز مگ

گلت انجیر رو اگه تو فصلی هستید که انجیر تو بازار هست پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید. طعم فوق العاده ای داره به خصوص اگه طعم انجیر رو هم دوست داشته باشید. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه گلت انجیر برای یک گلت بزرگ 25 تا 28 سانتیمتری یا دو عدد کوچک

برای خمیر

  • 200 گرم آرد گندم
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 125 گرم کره سرد (منجمد)
  • یک عدد تخم مرغ
  • 2 تا 3 قاشق غذاخوری آب یخ
  • وانیل کمی
  • 1 تا 2 قاشق غذاخوری پودر قند (اختیاری)

برای روی خمیر و زیر میوه ها (فرنجیپن)

  • 60 گرم کره همدمای اتاق و نرم
  • 50 گرم یا 1/4 پیمانه شکر
  • 50 گرم پودر بادام
  • یک تخم مرغ
  • وانیل

برای میوه ها

  • هرمیوه ای مثل انجیر، شلیل، هلو یا میوه های دیگر به اندازه لازم
  • یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت
  • شکر (اختیاری)

طرز تهیه گلت انجیر فوق

برای خمیر، آرد، پودر قندو نمک رو مخلوط کنین و الک کنین بعد کره رو رنده کنین و با نوک انگشت هاتون مخلوط کنین تا ترکیب شن مانند شه.

بعد تخم مرغ زده شده با چنگال، وانیل و آب رو اضافه کنین و خیلی کم ورز بدین تا خمیر یکدست جمع شه. ولی زیاد ورز ندین.

داخل سلفون بپیچید و حداقل نیم ساعت توی یخچال بذارید.

برای فرنجیپین، همه مواد رو مخلوط کنین ولی نیاز نیس کرم مانند شه. خمیر رو به ضخامت 3 میلی متر باز کنین روی مت سیلیکونی یا کاغذ روغنی نچسب و بشکل دایره ببرین یا مثل من به راحتی با وردنه به شکل دایره پهن کنید. ولی حتما سطح کارتون رو آرد پاشی کنید.

بعد فرنجیپین رو روش پخش کنین طوریکه از کناره ها 4 تا 5 سانتیمتر خالی بمونه.بعد میوه هارو که با نشاسته و حتی کمی شکر مخلوط کردین رو روش بچینین و خمیر رو تا کنین از کناره ها.

بعد کناره های خمیر، زرده تخم مرغ بمالین و پرک بادام بریزین و روی سینی فر بزارین و در فر از قبل گرم شده 200 درجه حدود 30 دقیقه بپزین.

قبل از سرو روش پودر قند الک کنین یا با بستنی وانیلی سرو کنین با شلیل، زردآلو، گیلاس، آلبالو، توت فرنگی، سیب و غیره هم میشه. میتونین میوه ها رو قبلش با شکر و نشاسته بپزین تا آبش غلیظ شه بعد روشون بچینین. میتونین بجای فرنجیپین، 150 گرم پنیر خامه ای رو با یک تخم مرغ و وانیل و چند قاشق شکر مخلوط کنید و زیر میوه ها بمالين.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا