دسر

طرز تهیه دسر اورئو خوشمزه و شیک و متفاوت

آشپز مگ

دسر اوریو رو که من خیلی خیلی دوسش دارم از بس که خوشمزه ست! این دسر بینظیره! هم خوش طعمه، هم خوش بافت و هم خیلی خیلی مجلسیه و میتونه میز مهونیا و تولدها و مراسماتونو حسابی جذاب کنه!

مواد لازم برای تهیه دسر اورئو

  • شیر ۲/۵ پیمونه
  • شکر حدود ۱/۳ پیمونه (۶۰ گرم)
  • خامه قنادی ۲۰۰ گرم
  • پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم (من ویلی استفاده کردم)
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • نشاسته ذرت ۲ قاشق غذا خوری
  • وانیل کمی
  • پودر ژلاتین ۳ قاشق غذا خوری
  • بیسکوییت اورئو ۱ بسته
  • پاناکوتا شکلاتی ۳ لیوان

طرز تهیه دسر اورئو

برای شروع ابتدا شیر و شکر و وانیل و نشاسته رو بریزید داخل یه ظرفی و خوب هم بزنید، حالا بذارید روی حرارت ملایم لازم نیست شیر بجوشه، همین که شکر حل بشه کافیه.

حالا زرده رو اضافه کنید و حدود ۱۰ دقیقه مدام هم بزنید تا زرده از خامی دربیاد، حرارت رو خاموش کنید.

پنیر و خامه قنادی (لازم نیست فرم بدید) بنماری شده رو اضافه کنید، پودرژلاتین رو هم با نصف اسکان آب بنماری کنید تا شفاف بشه و به مواد اضافه کنید.

مواد رو کناری بذارید تا از حرارت بیفته و خنک بشه. بیسکوییت ها رو کمی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

قالبتون رو کمی چرب کنید و مواد رو بریزید داخلش و بذارید یخچال تا دسر خودشو بگیره. پاناکوتا درست کنید.

بعد از اینکه پاناکوتا آماده و خنک شد، تست کنید دسر توی یخچال اگه کمی خودشو گرفته بود و تا حدودی بسته شد، پاناکوتا رو آروم بریزید روی دسر و دوباره داخل یخچال بذارید تا کاملاً ببنده و آماده بشه.

بهتره که دسرتون رو یه روز قبل از سرو داخل یخچال بذارید تا کاملاً فرم بگیره. درآخر هم مث من میتونید با بیسکوئیت و توت فرنگی یا هر چیز دیگه ای که سلیقه تونه تزئینش کنید.

برای شکلاتی کردن پاناکوتا میتونید ۱ قاشق غذا خوری پودرکاکائو رو با کمی آب گرم ترکیب کنید و به موادتون اضافه کنید یا مثل من ۵۰ گرم شکلات سکه ای یا تخته ای رو بنماری و ذوب کنید و اضافه کنید و چون کاکائو اضافه میشه ۱ قاشق چای خوری پودر ژلاتین بیشتر به پاناکوتا بزنید.

میشه که اصلاً لایه پاناکوتا حذف بشه ولی میکس مزه لایه پنیری و پاناکوتا خیلی عالیه، بهتره حذف نکنید.

اگه بیسکوییت اورئو در دسترس نبود، از انواع بیسکوییتهای ایرانی هم میتونید استفاده کنید.

برای این دسر از پنیر خامه ای های معمولی استفاده کنید نه ماسکارپونه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا