دستور آشپزی

طرز تهیه قیمه نثار با مرغ خوشمزه و مخصوص به روش اصیل ایرانی

در نهایت

طرز تهیه قیمه نثار با مرغ

سلام! امروز می‌خواهم طرز تهیه قیمه نثار با مرغ رو بهتون آموزش بدم. این غذا یکی از غذاهای سنتی ایرانیه که با استفاده از مرغ به جای گوشت گوسفند تهیه می‌شه و طعم خاص و دلچسبی داره. با هم قدم به قدم این دستور خوشمزه رو پیش می‌بریم.

برای تهیه قیمه نثار با مرغ، اول مرغ و پیاز رو خوب تفت بدید و رب و زعفران اضافه کنید تا عطر ادویه‌ها بیاد. بعد، با اضافه کردن آب و دارچین، مرغ رو بپزید. در آخر گلاب رو اضافه کنید تا عطر دلچسبی به خودش بگیره. برنج رو جداگانه بپزید و خلال‌ها و زرشک رو هم تفت بدید. بعد از اینکه همه چیز آماده شد، لایه‌های برنج، مرغ و خلال‌ها رو در قابلمه بچینید و بذارید دم بکشه. نهایتاً غذا رو تزئین کنید و سرو نمایید.

مواد اصلی مقدار
مرغ (سینه یا فیله) ۲ عدد
پیاز ۳ عدد (به جای ۲ عدد)
برنج ۲.۵ پیمانه (به جای ۲ پیمانه)
زرشک ۳ ق غذا خوری (به جای ۲ قاشق)
سایر مواد مقدار
رب گوجه فرنگی ۱ ق غذا خوری
زعفران به مقدار لازم
چوب دارچین ۱ تکه
خلال بادام به مقدار لازم
خلال پرتقال به مقدار لازم
خلال پسته به مقدار لازم
گلاب ۱ ق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
ادویه کاری به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه قیمه نثار با مرغ

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ و پیاز

ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به شکل مکعبی مانند تکه‌های خورشتی برش دهید. فیله مرغ را خوب بشویید تا تمیز شود. پیازها را پوست بکنید و به صورت نگینی خرد کنید. در یک تابه با کمی روغن، پیاز خرد شده و زردچوبه را تفت دهید تا طلایی و نرم شود.

مرحله ۲: سرخ کردن مرغ

به تابه پیاز داغ، مرغ خرد شده را اضافه کنید. کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مرغ‌ها را خوب سرخ کنید تا کاملا تغییر رنگ دهند و کمی طلایی شوند.

مرحله ۳: اضافه کردن رب و ادویه

حالا یک قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی و کمی زعفران دم کشیده را به تابه اضافه کنید. خوب هم بزنید تا رب خامی خود را از دست بدهد و عطر ادویه‌ها به خوبی در بیاید.

مرحله ۴: پختن مرغ

چوب دارچین و یک لیوان آب جوش را به مرغ اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ به آرامی بپزد تا سس غلیظ و خوش طعم شود.

مرحله ۵: افزودن گلاب

در آخرین دقایق پخت، یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه کنید. این کار به غذا عطر و طعم دلنشینی می‌دهد. سپس چوب دارچین را از تابه خارج کنید.

مرحله ۶: آماده‌سازی برنج

برنج را که از قبل چندین بار شسته‌اید، در آب جوش با کمی نمک بپزید تا نرم و دانه دانه شود. برنج باید کاملا پخته شود اما له نشود.

مرحله ۷: آماده‌سازی خلال و زرشک

خلال بادام، پرتقال و پسته را به همراه زرشک در آب خیس کنید. خلال پرتقال را حتما سه بار بجوشانید و آبکشی کنید تا تلخی آن گرفته شود. سپس، خلال‌ها و زرشک را با کمی شکر و کره تفت دهید تا نرم و معطر شوند.

مرحله ۸: تهیه نثار

روی یک لایه برنج دم‌کشیده، کمی از مخلوط مرغ و سس آن را بریزید. سپس، لایه دیگری از برنج را روی مرغ بریزید و در انتها مخلوط خلال و زرشک را روی سطح برنج بپاشید.

مرحله ۹: دم کردن

پس از تهیه لایه‌ها، دیگ را روی حرارت کم قرار دهید و اجازه دهید قیمه نثار با مرغ به مدت حدود ۳۰ دقیقه دم بکشد تا برنج کاملا طعم‌دار شود و غذا جا بیفتد.

مرحله ۱۰: سرو

قیمه نثار را در ظرف مناسبی بکشید و با کمی خلال پسته و بادام برای زیبایی بیشتر تزئین کنید. حالا غذای شما آماده است. نوش جان!

آموزش انواع پلوی مجلسی

  • طرز تهیه لپه پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه با نکات کامل و فوت و فن ها
  • طرز تهیه گبولی پلو خوشمزه و سنتی؛ غذای مجلسی عالی برای مهمانی ها
  • طرز تهیه شوید پلو با ته انداز مرغ به صورت مجلسی!
  • طرز تهیه باقالی پلو با مرغ مجلسی با طعم بسیار عالی

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • طرز تهیه دمی اسفناج و مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
  • طراحی ناخن با رنگ آبی فوق العاده خاص؛ جدیدترین مدل های ترند شده
  • مدل حلقه طلا شیک و ساده؛ مدل های خاص و یونیک را اینجا ببینید
  • مدل مانتو لنین سوزن دوزی فوق العاده شیک برای بانوان مشکل پسند و خاص
  • مدل مانتو کتی فوق العاده شیک؛ جدیدترین مدل های روز را اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا