دستور آشپزی

طرز تهیه ته چین شیرازی خوشمزه و مجلسی برای مهمانی‌های مهم

در نهایت

طرز تهیه ته چین شیرازی

طرز تهیه ته چین شیرازی خیلی ساده است و این غذا یکی از خوشمزه‌ترین انواع ته چین محسوب می‌شود. این دستور پخت با استفاده از بادمجان و مرغ، طعمی متفاوت و جذاب دارد. پس اگر دنبال یک غذای ایرانی با طعمی خاص هستید، پیشنهاد می‌کنم این دستور پخت را امتحان کنید.

برای تهیه ته چین شیرازی، اول مرغ رو با پیاز، برگ بو و ادویه‌جات بپزید و ریش ریش کنید. بعد بادمجان‌ها رو پوست بگیرید، حلقه‌ای ببرید و توی آب نمک بخوابونید تا تلخیش بره، بعد سرخشون کنید. تخم‌مرغ‌ها رو با ماست چکیده، زعفران و کره مخلوط کنید. برنج رو نیم‌پز کرده و با مخلوط تخم‌مرغ و برنج توی یک قابلمه لایه‌لایه بچینید. اول یه لایه برنج، بعد بادمجان و مرغ، و باز برنج. روش کره بذارید و بزارید خوب بپزه. در آخر هم وقتی کارتون تموم شد، با زرشک و خلال بادام تزئینش کنید. نوش جان!

مواد اصلی مقدار
بادمجان ۴ عدد
سینه مرغ ۱ عدد
زعفران دم‌کرده ۱/۴ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
ماست چکیده ۲ پیمانه
مواد جانبی مقدار
کره ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
برگ بو به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ته چین شیرازی

مرحله ۱: آماده‌سازی و پخت مرغ

سینه مرغ را با پیاز خرد شده، چند برگ بو، کمی فلفل و نمک به قابلمه اضافه کنید و با آب کافی بپوشانید. اجازه دهید مرغ با حرارت متوسط بپزد تا کاملا نرم شود. پس از پخت، مرغ را از قابلمه خارج کرده، اجازه دهید خنک شود، سپس آن را ریش ریش کنید. برای افزودن طعم، مقداری زعفران دم‌کرده به مرغ اضافه کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی و خوش‌عطر شود.

مرحله ۲: آماده‌سازی بادمجان‌ها

بادمجان‌ها را بشویید، پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید. حلقه‌ها را درون محلول آب نمک برای ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. سپس بادمجان‌ها را آبکشی کرده و اجازه دهید کاملاً خشک شوند. در تابه‌ای با روغن داغ، بادمجان‌ها را تا زمانی که طلایی و ترد شوند، سرخ کنید و سپس کنار بگذارید.

مرحله ۳: تهیه مخلوط تخم‌مرغ

در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و به آن‌ها زعفران دم‌کرده، ماست چکیده، و کره ذوب شده اضافه کنید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا ترکیبی یکدست و صاف حاصل شود. این مخلوط باید کاملاً همزده شود تا در پخت ته چین، به خوبی با برنج ترکیب شود.

مرحله ۴: آماده‌سازی برنج

برنج را با کمی نمک از قبل خیس کنید، سپس درون قابلمه‌ای با آب جوش بریزید. برنج را تا حد نیم‌پز (حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه) بجوشانید و سپس آبکش کنید. برای توقف پخت برنج، آن را با آب سرد بشویید.

مرحله ۵: لایه‌بندی و پخت ته چین

کف قابلمه‌ای که برای پخت ته چین استفاده می‌کنید، کمی روغن بریزید و اجازه دهید داغ شود. ابتدا نصف برنج را که با مخلوط تخم‌مرغ از مرحله ۳ ترکیب شده، در قابلمه ریخته، سپس لایه‌ای از بادمجان‌های سرخ شده و مرغ ریش‌ریش شده روی آن قرار دهید.

مرحله ۶: پخت ته چین

نیمه دوم برنج را روی مواد قرار دهید و با کفگیر فشار دهید تا فشرده و منسجم شود. کمی کره روی نقاط مختلف برنج بریزیدد و درب قابلمه را بگذارید  و انرا روی حرارت ملایم قرار دهید تا ته چین به خوبی و یکدست بپزد. پس از پخت، ته چین را در ظرف مورد نظر برگردانید و با زرشک و خلال بادام تزئین کنید. نوش جان!

آموزش انواع ته چین

  • طرز تهیه ته چین قیمه مجلسی برای مجالس و مهمانی‌های خاص
  • طرز تهیه ته چین گرمساری، غذای خوشمزه برای مجالس مهم
  • طرز تهیه ته چین گوجه پلو مجلسی با طعم بسیار عالی
  • طرز تهیه ته چین گوشت و بادمجان مجلسی با طعم بسیار عالی

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • طرز تهیه پیازچه پلو با فلفل دلمه‌ای و مرغ به روش مجلسی
  • مدل گوشواره پروانه ای خاص و فوق العاده شیک برای خانم های با سلیقه
  • مدل مانتو بلند تابستانی فوق العاده شیک و به روز با طرح های خاص
  • مدل مانتو کوتاه کتی فوق العاده خاص برای تیپ های متفاوت و هنری
  • مدل مانتو جدید و به روز با طرح های ترند بازار برای خانم های سخت پسند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا